Kapschuren van Roossink Houtbouw

Wij kunnen een kapschuur altijd maken in allerlei verschillende soorten en maten. Dit is mogelijk omdat wij alles 100% op maat maken. Het hebben van een kapschuur is enorm fijn om bijvoorbeeld in de schaduw te kunnen zitten wanneer het warm is, of juist wanneer het lekker regent toch kunt genieten van uw tuin. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je er ook nog eens enorm veel opbergruimte bij krijgt.

Onze kapschuren worden altijd in de beste staat opgeleverd, we gebruiken tevens de beste producten die er maar zijn. Wij zijn zo overtuigd van ons eigen werk dat wij ook 10 jaar garantie kunnen geven.

Wij leveren onze kapschuren altijd compleet op een degelijke betonnen fundering, standaard bestaande uit betonnen poeren waar de staanders op rusten (1500kg draagkracht per staander) en betonnen banden onder de dichte delen (wanden). Eveneens beschermt dit tegen inwatering van het hout aangezien het 15cm boven het maaiveld staat. Bij kapschuren gebruiken we elke soort dakpannen wat leverbaar is of eventueel dakpan profielplaten afhankelijk van het budget. De constructie zelf wordt op maat gemaakt en geproduceerd bij ons in de werkplaats zodat we minimaal tot geen zaagwerk in uw tuin hebben.

Bent u geïnteresseerd in een kapschuur? Vraag dan een offerte aan en klik op de button hieronder. Wilt u toch nog even kijken wat voor projecten wij reeds hebben opgeleverd, klik dan hier.

Offerte aanvragen